Acest site foloseste cookie-uri si alte tehnologii, pentru a imbunatati experienta pe site-urile noastre.
OK
CURRENCY:
RON
EUR
USD
CATEGORII PRODUSE
Abonament Newsletter:
Adresa dvs. de E-mail:
OK
INFORMATII UTILE
ARATA TOATE INFORMATIILE IN ORDINE CRONOLOGICA
02-08-2017 - Chingi de ridicare - fabricarea si proprietatile lor

   Chingi de ridicare - fabricarea si proprietatile lor

 

 

Chingile de ridicare pe care Chingi Expert le comercializeaza sunt de mai multe tipuri, de diferite marimi si tonaje, mai jos va prezentam toate chingile de ridicare publicate pe site-ul nostru si descrise pe larg.

 

 

1. Chingi textile cu gase

 

 

Specificatiile tehnice sunt urmatoarele: Fabricata din poliester 100% cu o alungire scazuta si o rezistenta foarte ridicata la uzaura chinga este alcatuita din doua straturi si are un coeficient de utilizare 7:1. Latimea chingilor cu gase este in functie de tonajul la care se fabrica iar lungimea nu este una standard. Buclele de intarire cu protectie prezinta un avantaj extrem de ridicat atunci cand faceti operatiuni de ridicare, aceste bucle protejeaza incarcatura si o fereste de zgarieturi.

 

In videoclipul urmator puteti urmari cum se fabrica aceste chingi textile cu gase : https://www.youtube.com/watch?v=DVmj4pv1Ebg

 

 

   

 

 

2. Chingi textile plate circulare

 

Modelele standard publicate pe site-ul nostru sunt de la 1 TONA 2 M la CIRCULARA 4 TONE 5 M , in functie de cerintele clientilor putem fabrica chingi plate circulare la orice lungime pe comanda speciala.

Specificatiile tehnice sunt urmatoarele: Chinga este fabricata si tesuta din 100% poliester si este tratata antiabraziune, respecta in totalitate coeficientul de securitate de 7:1 si are o mare rezistenta la hidrocarburi.

 

 

 

3. Chingi textile tubulare

 

Modelele standard de chingi tubulare publicate pe site-ul nostru sunt CHINGA CIRCULARA TUBULARA 2 T 3 M si CHINGA CIRCULARA TUBULARA 3 T 4 M.

Specificatiile tehnice sunt urmatoarele: Chinga tubulara este fabricata cu fibra din poliester si se fabrica in functie de codul culorilor (cod care reprezinta tonajul). Fabricam la orice lungime pe comanda!

 

   

 

Toate aceste 3 tipuri de chingi de ridicare sunt foarte eficiente atunci cand efectuati operatiuni de ridicare a materialelor de tonaj mare si doriti sa evitati in special zgarieturile care pot aparea atunci cand faceti o operatiune de ridicare cu lanturi, deci chingile textile de ridicare au un mare avantaj in detrimentul lanturilor de ridicare.

 

Fabricam la cererea clientilor pe comanda orice lungi! Pentru mai multe detalii ne gasiti in sectiunea contact la numerele de telefon afisate.

Copyright © 2018 CHINGI-EXPERT. Toate drepturile rezervate.
Powered by 9systems.eu