Acest site foloseste cookie-uri si alte tehnologii, pentru a imbunatati experienta pe site-urile noastre.
OK
CURRENCY:
RON
EUR
USD
CATEGORII PRODUSE
Abonament Newsletter:
Adresa dvs. de E-mail:
OK
INFORMATII UTILE
ARATA TOATE INFORMATIILE IN ORDINE CRONOLOGICA
07-08-2017 - Chingi - Termenul de valabilitate

                  Chingi - Termenul de valabilitate

 

 

 

Termenul de valabilitate al chingilor este unul foarte important! Atunci cand achizitionati chingi noi sau second-hand, trebuie sa cititi eticheta obligatoriu iar primul lucru trebuie sa observati data fabricatiei! Trebuie sa stiti ca toate chingile de orice lungime sau marimi au un termen de valabilitate, iar acesta este 2 ani de la data fabricatiei!

 

Chingi Expert este producator autorizat de chingi si ofera termen de valabilitate de 2 ani de la data fabricatiei indiferent ca este chinga de ridicare sau chinga de ancorare, noi respectam in toatalitate normele de securitate impuse! 

 

Trebuie sa stiti ca atunci cand folositi chingi care depasesc termenul de valabilitate va expuneti in mod direct unor mari riscuri cum ar fi: amenzi usturatoare (atat in tara cat si extern), chinga este uzata si pune in pericol transportul si circulatia iar exemplele pot continua.

 

                  

 

 

La Chingi Expert gasesti solutia perfecta pentru prelungirea termenului de valabilitate! Prin programul nostru de reconditionare chingi, termenul de valabilitate este prelungit cu inca doi ani!

 

Reconditionarea chingilor consta in: inlocuirea etichetei, inlocuirea benzii (daca este cazul), clichetul este tratat anticoroziune iar daca acesta nu mai este functional, se schimba, la fei si in cazul carligelor.

 

Pentru mai multe detalii despre prelungirea termenului de valabilitate si reconditionarea chingilor, va stam la dispozitie la numerele de telefon afisate in sectiunea contact.

Copyright © 2018 CHINGI-EXPERT. Toate drepturile rezervate.
Powered by 9systems.eu