Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/r36242sang/chingi-expert.ro/dbscript/connect.php on line 4
Ching-Expert News | Produse noi la cele mai bune preturi!
Acest site foloseste cookie-uri si alte tehnologii, pentru a imbunatati experienta pe site-urile noastre.
OK
CURRENCY:
RON
EUR
USD
CATEGORII PRODUSE
Abonament Newsletter:
Adresa dvs. de E-mail:
OK
INFORMATII UTILE
ARATA TOATE INFORMATIILE IN ORDINE CRONOLOGICA
04-09-2017 - Produse noi la cele mai bune preturi!

       Produse noi la cele mai bune preturi!

 

 

Periodic Chingi Expert adauga produse sau categorii de produse pentru care avem cerere iar noi facem tot posibilul ca preturile sa fie cat mai atractive iar gama noastra de produse sa fie cat mai diversificata!

Mai jos va prezentam pe larg fiecare produs adaugat pe site-ul nostru.

 

 

Chingi tractiune camioane

 

1. Chinga tractiune 4X4 L 8M forta rupere 15 tone - De culoare galbena are o forta de rupere de 15 tone! Lungimea de 8m si contine 2 chei de tachelaj prinse pe fiecare capat

 

 

2. Chinga tractiune mega L 8M forta rupere 56 TONE - Culoare albastra, lungime totala de 8 metri, doua chei de tachelaj pe fiecare capat si o rezistenta la rupere de 56 tone! 

 

 

3.  Chinga tractiune camion L 8M forta rupere 42 TONE - Culoare maro, latimea benzii este de 90mm cu o forta de rupere de 42 tone si contine doua chei de tachelaj.

 

 

Trolii tractiune si ridicare

 

1. Troliu manual sarcina 470 KG - Fabricat din otel zincat de inalta calitate, acest troliu are o sarcina de 470kg! Clichet reversibil care permite deblocarea bobinei iar diametrul cablului este de 3mm. 

 

 

2. Troliu portabil - Capacitate de ridicare 300 kg pe 1 brat si 600 kg pe 2 brate, lungime de cablu ilimitata in tractiune si 50 m la ridicare, sistem automatic de mentinere a sarcinii (reductor frana brevetat), se livreaza cu 12 M de cablu si carlig, cablu din otel galvanizat tip aviatie Ø 4,76 mm.

 

 

3. Troliu electric de ridicare santier - sarcina 100-200 kg , diametru cablu 4 mm. 

 

 

Cric hidraulic

 

Cric hidraulic din fonta cu valva - Constructie robusta, model omologat si valva de securitate impotriva supra incarcarii

Cric hidraulic din fonta cu valva 20000 kg

Cric hidraulic din fonta cu valva 12000 kg

Cric hidraulic din fonta cu valva 8000 kg

Cric hidraulic din fonta cu valva 5000 kg

Cric hidraulic din fonta cu valva 2000 kg

 

Cric hidraulic

 

Chingi ambarcatiuni - chingi barci

 

Chinga de ancorare ambarcatiuni cu lungimea 3M50 - Alcatuita din doua parti, partea scurta fiind 0m50 iar partea lunga 3m00. Banda de culoare albastra are o latime de 35mm iar clichetul cu o rezistenta la rupere de 2Tone este special conceput pentru aceasta banda de 35mm. Carlige cu siguranta de 35mm cu rezistenta totala de 3Tone. Aceste chingi sunt fabricate de Chingi Expert respectand in totalitate norma euro *EN 12195-2*.

 

Chinga de ancorare barci

 

Chinga de ancorare ambarcatiuni cu lungimea 3M00 - Alcatuita din doua parti, partea scurta fiind 0m20 iar partea lunga 2m80. Latimea benzii este de 25 mm de culoare albastra si are o rezistenta la rupere de 1.2 Tone. Clichetul fiind de 25 mm are rezistenta la rupere de 800kg. Carlige cu siguranta 25mm rezistenta 2,5 Tone.

 

Chingi barci si ambarcatiuni

 

Echipamente Anti-cadere 

 

Sistem-Ham in 2 puncte de ancorare dorsale+sternal cu 2 bucle laterale din poliester - Se acoreaza sternal cu doua bucle din poliester pentru sistem anticadere. Contine clips din plastic pe chinga sternala si catarame de otel care permit reglajul.

 

 

Kit anti-cadere poliester - Acest kit este compus din ham-sistem de securitate in doua puncte de ancorare , lant de siguranta 1 metru , doua carlige cu siguranta si surub si 1 sac de plastic transparent 

 

 

Cordelina din polietilena 8mm - Tratata special anti-UV, cordelina este disponibila in mai multe culori : alb, albastru si negru. Are o rezistenta foarte inalta si un diametru de 8mm

 

 

Cordelina din polietilena 6mm - Tratata special anti-UV, cordelina este disponibila in mai multe culori : alb, albastru si negru. Are o rezistenta foarte inalta si un diametru de 6mm

 

cordelina

 

Plasa ancorare bene camion 7x3.50M - Material folosit pentru faricare : Polipropilena . Dimensiune ochiuri 50mmx50mm iar dimensiunea toatala plasa 7x3.50M ! Diametru fir 3mm!

 

plasa de ancorare camion bena

 

Adaptor chinga lungimea 0M20 - compus din: banda portocalie cu latimea de 50mm si cu o rezistenta de 7,5 Tone. Carlig cu impuls pentru banda de 50mm cu o rezistenta de 1Tona si inel triungiular rezistenta 2,5Tone. Adaptor chinga special conceput pentru camioanele frigorifice si dube furgon.

 

Copyright © 2020 CHINGI-EXPERT. Toate drepturile rezervate.
Powered by 9systems.ro