Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/r36242sang/chingi-expert.ro/dbscript/connect.php on line 4
Ching-Expert News | Lanturi antiderapante si modul in care se monteaza
Acest site foloseste cookie-uri si alte tehnologii, pentru a imbunatati experienta pe site-urile noastre.
OK
CURRENCY:
RON
EUR
USD
CATEGORII PRODUSE
Abonament Newsletter:
Adresa dvs. de E-mail:
OK
INFORMATII UTILE
ARATA TOATE INFORMATIILE IN ORDINE CRONOLOGICA
15-11-2017 - Lanturi antiderapante si modul in care se monteaza

Lanturi antiderapante si modul in care se monteaza

 

 

Chingi Expert te pregateste pentru iarna! La noi gasesti cele ai bune lanturi antiderapante la cele mai bune preturi!

 

Mai jos va prezentam cele 3 tipuri de lanturi comercializate pe site-ul nostru cat si instructiuni de montare a lanturilor:

 

 

Lanturi antiderapante tip plasa - aceste lanturi respecta in toatalitate norma ONORM V 5119 AUSTRIA si are urmatoarele dimensiuni :

1. Dimensiune 1: 315/70 22,5

2. Dimensiune 2: 315/80 22,5

3. Dimensiune 2: 315/60 22,5

4. Dimensiune 2: 295/60 22,5

5. Dimensiune 2: 295/80 22,5

                                                   lanturi antiderapante tip plasa

 

 

Lanturi antiderapante tip segment - Special fabricate pentru conditii grele de iarna cum ar fi: zapada, polei si carosabil umed. Lantul de tip segment este flexibil si se poate atasa la diferite dimensiuni ale rotilor.

 

                                                        

 

Lanturi antiderapante tip scarita - Produs de inalta calitate cu o rezistenta superioara, fabricat din otel inoxidabil acest lant este foarte flexibil si asigura rotilor o aderanta extrem de buna pe suprafete alunecoase cum ar fi polei sau zapada.

 

Dimensiunile sunt urmatoarele:

1. Dimensiune 1: 295/60 22,5

2. Dimensiune 2: 315/70 22,5

3. Dimensiune 3: 315/80 22,5

 

                                                     

 

 

Dupa cum stim, cauciucurile de iarna sunt obligatorii insa la un moment dat trebuie sa echipam masina si cu lanturi antiderapante.

Pentru multi soferi montarea lanturilor antiderapante poate fi o operatiune destul de grea, nu datorita complexitatii operatiunii ci mai degraba necunoasterea pasilor necesari care simplifica montarea in siguranta a lanturilor.

 

Pentru a monta lanturile antiderapante ai nevoie sa respecti pasii descrisi mai jos:

 

 

- Stabileste daca automobilul tau are tractiune pe rotile din fata sau pe rotile din spate. Lanturile se vor monta doar pe rotile care au tractiune!

 

- Masoara si verifica dimensiunea cauciucului pentru a te asigura ca lanturile ating dimensiunea maxima. Daca pneurile au nevoie de lanturi de o anumita grosime verifica manualul masinii pentru informatii suplimentare deoarece lanturile standard s-ar putea sa nu fie potrivite.

 

- Scoate masina de pe carosabil!

 

- Trage frana de mana si opreste motorul inainte de a te baga sub masina pentru a monta lanturile! Acest lucru este esential pentru a asigura siguranta ta!

 

- Pune lanturile pe pamant astfel incat fiecare margine sa fie paralela si asigura-te ca lantul nu este incurcat sau incolacit.

 

- Pune lanturile peste partea din spate a cauciucului prinzand carligul in interior. Pe partea cealalta a lantului exista o parghie care are un sistem de blocare.

 

- Asigura-te ca partea ascutita a carligului nu intra in contact cu cauciucului!

 

- Prinde carligul prin a treia za din spate a cauciucului apoi muta masina putin in fata si trage restul lantului pe roata apoi strange lantul pe partea exterioară folosind sistemul de blocare.

 

- Inainteaza cativa metri cu masina apoi strange din nou lanturile. Ar trebui ca pe fiecare parte a acestuia sa fie acelasi numar de zale libere.

 

- Prinde zalele libere cu o clema sau desprinde-le cu un patent sau cleste.

 

- In mod normal, lanturile nu sunt neaparat necesare pentru masinile cu tractiune integrala, decat in cazuri speciale cu zapada afanata in care aceste vehicule pot avea dificultati.

 

- Nu abuza de faptul ca masina este echipata cu lanturi si respecta viteza maxima de rulare mentionata pe ambalajul acestora. In general, se recomanda rularea unei masini echipate cu lanturi de zapada cu o viteza de maximum 25 km/h.

 

In cate goria LANTURI ANTIDERAPANTE gasesti trei modele de sisteme de lanturi antiderapante la preturi foarte bune!

 

 

Copyright © 2020 CHINGI-EXPERT. Toate drepturile rezervate.
Powered by 9systems.ro