Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/r36242sang/chingi-expert.ro/dbscript/connect.php on line 4
Ching-Expert News | Chingi cu clichet si chingi cu cama
Acest site foloseste cookie-uri si alte tehnologii, pentru a imbunatati experienta pe site-urile noastre.
OK
CURRENCY:
RON
EUR
USD
CATEGORII PRODUSE
Abonament Newsletter:
Adresa dvs. de E-mail:
OK
INFORMATII UTILE
ARATA TOATE INFORMATIILE IN ORDINE CRONOLOGICA
17-01-2018 - Chingi cu clichet si chingi cu cama

           Chingi cu clichet si chingi cu cama

 

 

 

Siguranta si integritatea dumneavoastra pe sosea depinde de aceste dispozitive si exista o varietate de nume pentru acestea: chingi cu clichet, chingi de fixare, chingi cu cama(catarama), chingi de ancorare, chingi de amarare, chingi de ridicare. Cu toate acestea, pentru transportul auto, nu conteaza cum le numiti, atata timp cat stiti cum sa le folositi in mod corespunzator.

 

 

Deci, care este diferenta?
Din punct de vedere tehnic, chingile cu clichet sunt fabricate din polyester 100% atasat la un clichet de diferite tonaje, iar chingile cu cama folosesc o cama (catarama).

 

 

                                                chingi cu cama, chingi cu catarama, chinga cu cama, chinga cama, chinga catarama,

 

 

Clichetul este utilizat pentru a asigura o tensiune mai mare si a strange prin tensionare marfa, clichetul este mult mai sigur decat un nod facut conventional de mana. Clichetii au o capacitate de ancorare de diferite tonaje, ceea ce inseamna ca sunt utilizati in mod obisnuit pentru aplicatii mai grele, cum ar fi fixarea unui vehicul pe o remorca sau paleti de mare tonaj intr-un camion cu prelata.

 

                                                chinga cu clichet, chingi clichet, chinga, chinga de ancorare, chinga ancorare,

 


Chingile cu cama sunt usor diferite fata de chingile cu clichet. In mod obisnuit chingile cu cama folosesc banda de 25mm sau cea de 35mm, acestea dispun de o cama care are o rezistenta de 250kg (pentru chinga de 25mm). Cama are de obicei 12-20 de dinti care "musca" chinga care este tensionata si fixata pe marfa sau obiecte. Chingile cu cama sunt deseori folosite pentru transporturi usoare si se folosesc pentru dubite, sprintere, remorci, etc.


Chingile de ridicare - in categoria chingilor de ridicare intra si lanturi de ridicare, sisteme din lant, clichet pentru lant, carlige, chingi cu gase, chingi circulare, chingi tubulare, chingi tehnice si chingi de tractare. Toate aceste produse sunt de o calitate superioara premium! 

 

chingi de ridicare, chinga de ridicare, chinga, chinga ridicare, chinga cu gase, chinga cu urechi,  chinga de ridicare cu gase, chinga gase, chinga cu urechi, chinga pentru ridicare, chinga constructii, constructii chingi, chingi ridicare santier,

 

 

Revenind la chingile de ancorare cu cama, acestea au o cama care este proiectata sa se indoaie si sa se prinda de chinga. Sunt special fabricate pentru securizarea obiectelor mici la o remorca sau in interiorul unui camion. Oamenii mai folosesc acest tip de chingi pentru a asigura caiacele si canoe-urile deasupra autoturismelor si SUV-urilor, in combinatie cu transportoarele de caiac si suporturile de acoperis.

 


Indiferent daca utilizati un camion cu prelata pentru a transporta marfuri sau utilizati o remorca pentru a va transporta vehiculul off-road, este important sa cunoasteti diferitele tipuri de chingi si trebuie sa le utilizati absolut in siguranta si corect pentru a evita accidentele care pot avea urmari grave asupra dumneavoastra sau a celor din jur.

 

 

Chingi Expert are placerea de a oferi o varietate de solutii pentru asigurarea incarcaturii dumneavoastra in timpul transportului. Chingile cu clichet care au o rezistenta la rupere de 7,5 Tone, chingi de ridicare de diferite tonaje, lanturi de ancorare si lanturi de ridicare, sisteme din lant si diferite carlige. Special pentru dumneavoastra avem oferte la diferite produse saptamanal sau chiar zilnic! 

Copyright © 2020 CHINGI-EXPERT. Toate drepturile rezervate.
Powered by 9systems.ro