Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/r36242sang/chingi-expert.ro/dbscript/connect.php on line 4
Acest site foloseste cookie-uri si alte tehnologii, pentru a imbunatati experienta pe site-urile noastre.
OK
CURRENCY:
RON
EUR
USD
INFORMATII UTILE
ARATA TOATE INFORMATIILE IN ORDINE CRONOLOGICA
21-09-2017 - Chingi de ridicare cu gase

                       Chingi de ridicare cu gase

 

 

Printre cele mai folosite chingi de ridicare, chingile cu gase au un avantaj fata de alte tipuri de chingi de ridicare. Mai sunt numite si chingi cu "urechi" si au urmatoarele caracteristici tehnice (in functie de marime si tonaj)

 

1. Chinga textila in doua straturi cu gase 1 TONA 0.5M-14M 

 

SPECIFICATII TEHNICE: Chinga textila in doua straturi, aceasta are un coeficient de utilizare de 7:1 iar latimea este de 30mm. Respecta codul culorilor european (violet =1 TONA). Linii negre care indica SMU , blucle intarite cu protectie si este conforma in toatalitate cu normele europene de securitate EN 1492-1. Are o rezistenta ridicata la uzura si este fabricata din poliester 100% cu o alungire scazuta. 

 

2. Chinga textila in doua straturi cu gase 2 TONE 1M-14M Lungime

 

SPECIFICATII TEHNICE: Latimea chingii este de 60mm iar codul culorilor european este  verde=2 Tone. Lungime bucla 30 centimetri si este fabricata din poliester 100% de inalta calitate! Conforma cu standardul european EN 1492-1.

 

3. Chinga textila in doua straturi cu gase 3 TONE 1M-14M 

 

SPECIFICATII TEHNICE: Lungime bucla 40 centimetri, cod al culorilor european, galben =3 TONE, linii negre care indica SMU. 

 

4. Chinga textila in doua straturi cu gase 4 TONE 2M-14M Lungime 

 

SPECIFICATII TEHNICE: Fabricata din poliester 100% aceasta chinga are o alungire scazuta ceea ce o face mai rezistenta in lupta cu uzura! Cod al culorilor european, gri=4 TONE

 

5. Chinga textila in doua straturi cu gase 5 TONE 2M-14M Lungime

 

SPECIFICATII TEHNICE: Cod al culorilor european, rosu=5 TONE , Latime 150 mm, Conforme cu standardul european EN 1492-1.

 

6. Chinga textila in doua straturi cu gase 6 TONE 2M-14M Lungime

 

SPECIFICATII TEHNICE: Chinga este fabricata in doua straturi din poliester 100% si are doua bucle intarite cu protectie, cod al culorilor european, maro=6 TONE, latime 180 mm.

 

7. Chinga textila in doua straturi cu gase 2M5-14M Lungime

 

SPECIFICATII TEHNICE: Chingi de ridicare in doua straturi, coeficient de utilizare 7:1, latime 240 mm, cod al culorilor european, albastru=8 TONE.

 

8. Chinga textila in doua straturi cu gase 10 TONE 3M5-14M Lungime

 

SPECIFICATII TEHNICE: Rezistenta ridicata la uzura, cod al culorilor european, orange=10 TONE, linii negre care indica SMU, latime 300 mm, conforme cu standardul european EN 1492-1.

 

 

chinga cu gase  chingi de ridicare  chinga cu urechi

chinga de ridicare  chingi chingi de ridicare cu gase

 

 

 

Folosite in special pentru macarale, aceste chingi cu urechi protejeaza marfa in toatalitate si o fereste in principal de zgarieturi care se pot forma atunci cand incarcatura este ridicata de exemplu cu lanturi. Chinga cu gase are un avantaj mare fata de lanturi.

Pentru toate produsele de mai sus Chingi Expert respecta in totalitate normele de securitate impuse de Romania si uniunea europeana. Comenzile se onoreaza in 24/48 ore cu cea mai mare strictete! 

 

Puteti vizualiza categoria de chingi de ridicare cu gase aici -> Chingi textile cu gase

Copyright © 2020 CHINGI-EXPERT. Toate drepturile rezervate.
Powered by 9systems.ro